Location

2000 Anvers / 2 chambres

Anvers

Meistraat 23

sqf 85 m2
2 Chambres
1 Sdb
1 Parking

Topappartement met terras en parkeerplaats (EPC B!!)

Dit mooie tweeslaapkamerappartement bevindt zich op de 5de verdieping van het moderne Hopland-project. De ligging is ideaal voor wie ‘s ochtends naar Brussel moet: vanuit de staanplaats in de garage rij je in 6 minuten tot aan de E19. In het weekend ligt de Vogelmarkt aan je voeten en wandel je in 3 minuten de leuke winkels in de wijk de Wilde Zee binnen. Even uitblazen? Aperitieven doe je op je zuidgeoriënteerde terras van 10m2!

Dankzij de uitstekende energiescore EPC B (123 kWh/(m2/jaar) zal je je verbruik laag kunnen houden.

Wie ook eens wil vluchten van de drukte, vindt rust en stilte op het tweede terras aan de achterkant met zicht op de binnentuin, met genoeg plek voor een yogamat of een loungezetel.De dag afsluiten doe je in de zachtroze badkamer met bad en douche. De master bedroom is voorzien van automatische rolluiken om je een goede nachtrust te verzekeren.

Verder vind je hier een apart toilet en aparte bijkeuken. De boiler werd vernieuwd in 2018. Je krijgt er ook een parkeerplaats (staanplaats), kelder, fietsberging en aparte berging voor brommers/moto’s bij! Het vuilnis wordt wekelijks voor jou buitengezet, zelfs daar hoef je niet meer aan te denken.

Prijs: €1200 (appartement + parkeerplaats) + €100 kosten (gemeenschappelijke kosten: lift, water, poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes)
Beschikbaar vanaf 1/11/2022
Gewenste minimale huurperiode: 3 jaar (kortere huurperiode bespreekbaar).

Agréments

  • Garage
  • Terrasse
  • Placards
  • Cave
  • Ascenseur

Localisation

Meistraat 23

T. +32 (0)2 346 03 24

info@immo-cegi.be

Lu - Ve : 9.00 - 17.00